FRUITPERS DE GINSTE
  • Home
  • De fruitpers
  • Onze werkwijze
  • Tarieven & Betaalmethodes
  • Contacteer ons
  • Home
  • De fruitpers
  • Onze werkwijze
  • Tarieven & Betaalmethodes
  • Contacteer ons
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

De fruitpers  

Onze fruitpers maakt van uw fruit een 100% natuurlijk vruchtensap. Het fruit wordt gespoeld, vermalen, geperst, gefilterd, gepasteuriseerd en verpakt.

Stap 1 - Spoelen 


Voordat het fruit gemaald wordt, zal het gespoeld worden in een bassin. ​​
Picture

Stap 2 - Vermalen 


Het fruit komt na het spoelen via een kleine transportband terecht in de grinder en verwerkt tot pulp. ​
Picture

Stap 3 - Persen


De pulp komt terecht in de fruitpers. Aan de hand van onze belt pers, met cilinders en een rendement van wel 75%, wordt het sap uit het pulp geperst. ​
Picture

Stap 4 - Filteren & Pasteuriseren 


Het sap wordt gefilterd en verhit tot 80°C. Het filteren zorgt voor minder bezinksel, en samen met het pasteuriseren krijgt het natuurtroebel vruchtensap een houdbaarheid van minstens één jaar.
Picture

Stap 5 - Verpakken​


Na het pasteuriseren wordt het sap onmiddellijk verpakt in een handige 3 liter pouch up of een 5 liter bag in box. ​
Picture

Fruitpers De Ginste is een activiteit van Fruitpers Fructus

​Molstenstraat 44, 8780 Oostrozebeke
​
​Tel +32 478 63 76 55